‘PSG heeft Wijnaldum-opvolger binnen’

Foto: ‘PSG heeft Wijnaldum-opvolger binnen’

Georiginio Wijnaldum tekende een jaar geleden met grote verwachtingen bij Paris Saint-Germain. De Nederlandse aanvallende middenvelder raakte niet alleen in de vergetelheid bij Mauricio Pochettino, maar werd daarna óók door Van Gaal genegeerd. Bij PSG is zijn vertrek naar AS Roma inmiddels opgevangen. 

Volgens transferspecialist Fabrizio Romano heeft Paris Saint Germain vijftien miljoen euro betaald om Renato Sanches over te nemen van competitiegenoot Lille. De Portugese middenvelder was één van de belangrijkste wensspelers van Luis Campos, die dit seizoen de leiding heeft in het Parc des Princes. 

Sanches moet ervoor zorgen dat het middenveld van extra fysieke kracht, techniek en loopvermogen moet zorgen. Dat zijn inderdaad ook eigenschappen die Wijnaldum in zijn spel heeft, maar de Nederlander lijkt niet meer te hoeven rekenen op een kans in Parijs. 

AS Roma had wel een loonoffer van Wijnaldum nodig, die afzag van een deel van zijn salaris voor een kans op wekelijkse speelminuten in de Serie A. Het huurcontract van Wijnaldum loopt korter dan zijn contract bij Paris Saint Germain, dus wellicht kan een goed seizoen onder José Mourinho de kansen voor de oud-speler van Feyenoord en PSV nieuw leven inblazen bij PSG.

Wijnaldum hoopt via AS Roma weer in beeld te komen bij bondscoach Louis van Gaal. De aanvallende middenvelder, die onder Koeman nog een vaste waarde was in Oranje, werd door Van Gaal gepasseerd voor de vorige interlandperiode, terwijl spelers zoals Jerdy Schouten (Bologna) en Jordy Clasie (AZ) wél een uitnodiging kregen. 

TIP:  Wint Roma van Salernitana? Dan win jij 1.55x je inzet!

Wie is er beter?

  • Renato Sanches
  • Georginio Wijnaldum
49+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie