Pandoering in Eindhoven wordt trainer fataal

Foto: Pandoering in Eindhoven wordt trainer fataal

Gisteravond won Jong PSV met maar liefst 6-0 van Helmond Sport. Hetgeen heeft Sven Swinnens de kop gekost, want de trainer is door zijn werkgever op de keien gezet vandaag.

“Naar aanleiding van de teleurstellende resultaten en de stand op de ranglijst van de Keuken Kampioen Divisie is in onderling overleg besloten om de samenwerking tussen hoofdtrainer Sven Swinnen en Helmond Sport met onmiddellijke ingang te beëindigen”, klinkt het op de clubwebsite.

“Spelers en staf zijn door de club dinsdagochtend geïnformeerd. De komende weken gaat de club in alle rust op zoek naar een vervanger van Sven Swinnen. Tot die tijd zal assistent trainer Tim Bakens op ad interim basis de honneurs waarnemen.”

Ambities niet waargemaakt

Nog geen jaar geleden begon Swinnen als opvolger van Wil Boessen op De Braak, maar ondanks ambities om ‘binnen drie jaar te promoveren naar de Eredivisie’ staat de club momenteel karig negentiende in de KKD. Zelfs met nieuweling Tom Beugelsdijk aan boord. Hetgeen is Swinnen, een Belg die voorheen ook bij KV Mechelen heeft gewerkt, nu dus fataal geworden.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie