‘Overmars flikt geweldig staaltje voor Antwerp’

Foto: ‘Overmars flikt geweldig staaltje voor Antwerp’

Marc Overmars staat op het punt een geweldige deal te maken voor Royal Antwerp FC. Naar verluidt verkast verdediger Willian Pacho komende zomer voor liefst zestien miljoen euro naar Eintracht Frankfurt. Met grote afstand een absoluut record voor The Great Old.

Het Nieuwsblad weet dat de transfer van de 21-jarige Ecuadoriaan nagenoeg is afgerond. De Zuid-Amerikaan kent een sterk seizoen in Antwerpen, waar hij zich razendsnel ontwikkelt. Velen buitenlandse clubs willen Pacho strikken, waaronder AS Monaco en Rangers FC. Het was echter Eintracht Frankfurt die de race om de gewilde verdediger won.

De verkoop van Pacho levert Antwerp bepaald geen windeieren op. Er is namelijk een bedrag van zestien miljoen euro mee gemoeid. Het is met afstand de duurste uitgaande transfer ooit voor de Jupiler League Pro-club. Afgelopen zomer werd dat nog op vier miljoen gezet, met de verkoop van Manuel Benson (ex-PEC Zwolle) naar Burnley. Die move kan de Belgen overigens nog meer miljoenen opleveren, door een stevige doorverkooppercentage.

Transfersom over de kop in een jaar

Trainer Mark van Bommel kan de rest van het seizoen nog over Pacho beschikken, die pas komende zomer naar de Bundeliga gaat verkassen. Precies een jaar geleden haalde Antwerp de verdediger nog voor 2,87 miljoen euro naar De Bosuil vanuit Ecuador. Je kan dus stellen dat Overmars weer een knap staaltje heeft gepresteerd.

Weer geweldig werk van Overmars?

  • Echt wel!
  • Moeilijk te beoordelen
2550+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie