Ook beloften van Ajax presteren slecht

Foto: Ook beloften van Ajax presteren slecht

Jong Ajax heeft in de Keuken Kampioen Divisie maandagavond op De Toekomst in Amsterdam met 1-2 verloren van het tot nu toe in de competitie middelmatig presterende Roda JC.

Donny Warmerdam opende voor de thuisploeg de score, maar goalgetter Dylan Vente maakte namens de Limburgers aan de andere kant weer gelijk: 1-1. Het was diezelfde Warmerdam die vlak voor rust een eigen doelpunt maakte, waardoor Roda fortuinlijk op voorsprong kwam.

Nog drie punten voor Limburg

De Kerkraadse club kon hierdoor drie punten bijschrijven. Een andere Limburgse club, VVV-Venlo, wist ook te winnen. In Eindhoven op De Herdgang werd Jong PSV verslagen. Jason van Duiven opende de score voor de gastheren, waarna nieuwkomer Robin Lathouwers voor de Venlose club de gelijkmaker op het scorebord zette: 1-1.

Niet voor het eerst dit seizoen lukte het Nick Venema om de gasten ook bij de beloften van PSV de overwinning te bezorgen: 1-2. Jong AZ speelde in Alkmaar gelijk tegen Helmond Sport. Soulyman Alouch schoot vanaf de strafschopstip de openingstreffer tegen de touwen, waarna Peter van Ooijen namens de Helmondenaren de eindstand op 1-1 bepaalde.

Scoreverloop Jong Ajax-Roda JC: 1-0 (24′) D. Warmerdam, 1-1 (41′) D. Vente, 1-2 (45′) D. Warmerdam (eigen goal)
Scoreverloop Jong AZ-Helmond Sport: 1-0 (52′) S. Allouch, 1-1 (56′) P. van Ooijen
Scoreverloop Jong PSV-VVV: 1-0 (10′) J. van Duiven, 1-1 (61′) R. Lathouwers, 1-2 (90′) N. Venema

Jong PSV
Willem II
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 30 januari 2023 20:02.

Verrassende uitslagen?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
99+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie