Nachtmerrie Luis Díaz: ouders ontvoerd

Foto: Nachtmerrie Luis Díaz: ouders ontvoerd

Luis Díaz neemt het zondagmiddag om 15:00 uur met Liverpool tegen Nottingham Forest op, maar heeft wel iets anders aan zijn hoofd. Colombia heeft namelijk laten weten dat zijn ouders zijn ontvoerd.

Ontvoerde ouders van Díaz

De voetballer groeide op in het departement La Guajira, wat in het noordoosten van Colombia ligt en een van de gevaarlijkste gebieden van het land is. Na zijn vertrek bleven zijn ouders daar wonen. Zij werden dit weekend door gewapende mannen op motoren meegenomen, terwijl ze bij een tankstation stonden. Hun auto werd daarbij eveneens gestolen.

De president van Colombia heeft intussen laten weten dat de moeder van Díaz in goede gezondheid is teruggekomen, maar dat zijn vader nog altijd zoek is. De autoriteiten zoeken momenteel met man en macht naar hem, terwijl er eveneens contact is met de ontvoerders. Het zorgt voor spannende tijden voor de familie van Díaz.

Basisspeler onder Klopp bij Liverpool

Het lijkt dan ook niet logisch dat Jürgen Klopp hem zondag opstelt in de Premier League. Voor de oefenmeester is Díaz echter een van zijn vaste basisspelers. Dit seizoen speelde hij al in negen competitiewedstrijden mee, waarin hij goed was voor twee doelpunten. Klopp is zeer gecharmeerd van zijn kwaliteiten.

De Engelse topclub legde ooit een hoog bedrag neer om hem in te lijven. Tot 2019 voetbalde hij in zijn geboorteland, waarna hij voor een bedrag van 7,2 miljoen euro de overstap maakte naar FC Porto. In Portugal zou hij uiteindelijk tweeënhalf jaar voetballen. Liverpool pikte hem vervolgens in de winter van 2022 voor 47 miljoen euro op.

Is Luis Díaz goed genoeg voor Liverpool?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
292+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie