MVV wil sterke huurlingen Steuckers en Van Helden langer in Maastricht houden

Foto: MVV wil sterke huurlingen Steuckers en Van Helden langer in Maastricht houden

MVV gaat de komende weken in gesprek met het Belgische Sint-Truiden om de gehuurde sterkhouders Jarne Steuckers en Rein van Helden langer te kunnen behouden. Dat bevestigt Ronny van Geneugden, technisch directeur van de Limburgse Keuken Kampioen Divisieclub, tegenover SoccerNews.nl.

Aanvallende middenvelder Steuckers (20) maakt tot nu toe indruk tijdens zijn huurperiode bij MVV. In twintig wedstrijden kwam hij al tot zes doelpunten en zeven assists. Verdediger Van Helden (20) staat achterin ook aardig zijn mannetje en wist zelfs ook al twee keer het net te laten bollen.

“Deze twee jongens zijn gelukkig bij MVV en wij zijn heel erg tevreden over hun spel. Wij willen deze spelers graag langer hier houden en gaan daarover in gesprek met Sint Truiden. Die club is immers eigenaar dus het gaat erom wat die wil met deze spelers in de toekomst”, legt Van Geneugden uit.

Ruben van Bommel

De Belgische oud-prof geeft verder aan dat ‘de gesprekken met Ruben van Bommel lopen’ over een langer verblijf. De jonge aanvaller (18), zoon van voormalig PSV’er en huidige trainer van Antwerp FC Mark van Bommel, heeft op dit moment nog geen contract bij de Maastrichtse club.

De flankspeler valt dit seizoen op door zijn scorend vermogen: zeven doelpunten in twintig wedstrijden. MVV gaat volgens TD Van Geneugden eveneens in gesprek met de andere Van Bommel-telg in zijn selectie, de twintigjarige Thomas van Bommel. Hij heeft een aflopend contract bij de nummer zeven van de Keuken Kampioen Divisie.

Goede zaak?

  • Ja, vind ik wel
  • Ik heb zo mijn twijfels..
132+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie