‘Moderne keeper’ Flekken verlengt in Freiburg: “Op de juiste plaats hier”

Foto: ‘Moderne keeper’ Flekken verlengt in Freiburg: “Op de juiste plaats hier”

Mark Flekken blijft langer verbonden aan SC Freiburg. De 29-jarige keeper verlengde zijn contract bij de Bundesliga, al werd er over de duur van de nieuwe verbintenis geen uitspraken gedaan.

“Mark heeft zich na zijn blessureleed van twee jaar geleden uitstekend teruggeknokt, is een geweldige keeper voor ons en zit terecht in de Nederlands Elftal-selectie – dit alles in relatief korte tijd’, vertelt sportief directeur Klemens Hartenbach op de clubwebsite van Freiburg.

“Mark heeft alles wat een moderne keeper kenmerkt. De bal, in zijn handen of aan zijn voeten, is altijd zijn vriend. We zijn blij met hem te kunnen blijven werken als atleet en persoonlijkheid”, vervolgt de bestuurder.

Juiste plaatsen

Flekken, die in de zomer nog gelinkt werd aan een move naar Ajax, is blij met zijn verlengde verblijf bij Freiburg. “De ontwikkeling hier in Freiburg is meer dan positief voor het team en voor mij persoonlijk. Ik voel dat ik op de juiste plaats ben hier en ik ben trots op wat we tot nu toe samen hebben bereikt.”

Louis van Gaal haalde Flekken afgelopen maart uit het niet bij het Nederlands elftal, waarna hij vier interlands keepte. Ook voor de komende wedstrijden tegen Polen en België is de Limburger weer geselecteerd. Dit seizoen hield hij al vier keer de nul in zes duels.

TIP: 2.42 als Freiburg weet te winnen bij Olympiakos Piraeus?

Der #SCF hat den Vertrag mit Mark Flekken verlängert! ✍️

Alle Infos: https://t.co/hPwQYfUE2O pic.twitter.com/isU2T3jOk9

— SC Freiburg (@scfreiburg) September 13, 2022

Zit hij nog goed bij Freiburg?

  • Ja, prima club voor hem
  • Kan wel een stap hoger nu
21+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie