Mo Ihattaren wist al zijn digitale sporen

Foto: Mo Ihattaren wist al zijn digitale sporen

Ondanks het feit dat Mohamed Ihattaren al maandenlang niets meer op het voetbalveld heeft laten zien, blijft hij maar de headlines domineren. De oud-speler van PSV en Ajax werd deze week nog opgepakt op verdenking van mishandeling.

Later trok het vermeende slachtoffer, zijn ex-verloofde Yasmine Driouech, haar aangifte echter weer in. Mogelijk ging het dus om een valse verklaring. Het kwaad lijkt echter al geschied, want Juventus overweegt naar verluidt het contract van Ihattaren te verscheuren na de reeks vervelende gebeurtenissen.

Zelf is Ihattaren momenteel ogenschijnlijk schoon schip aan het maken; hij heeft de honderden foto’s die hij op zijn Instagram-pagina had geplaatst zojuist allemaal verwijderd. Wanneer en waarom hij dat precies heeft gedaan is niet helemaal duidelijk.

Contractontbinding na gemiste Qatar-transfer?

Ihattaren trainde deze week juist weer mee in Italië, maar nu dreigt dus contractverscheuring. In januari ketste een lucratieve transfer naar een onbekende club uit Qatar nog af, schreef het Algemeen Dagblad.

De krant meldde verder: “Zondag werd hij gearresteerd, maandag werd zijn huis in Vleuten doorzocht en dinsdag werd hij weer vrijgelaten. Een ruzie met zijn vriendin was afgelopen weekend het zoveelste incident rond de steeds verder afglijdende Mo Ihattaren. Nét nu hij bij Juventus toch weer in training was gegaan om zijn in het slop geraakte carrière weer wat leven in te blazen.”

Naar verluidt is Juventus ‘not amused’ over de situatie van Ihattaren. De Italiaanse topclub wil spoedig een goed gesprek voeren met de middenvelder annex aanvaller. “Want ze hebben daar in principe nog steeds iets van hoop het uitzonderlijke talent op te lappen en door te verkopen. Maar zijn contract – dat nog loopt tot 2025 – staat na dit nieuwste incident wel op het spel.”

Gaat het nog goed komen met Ihattaren als profvoetballer?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
745+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie