Mbappé verwacht geen problemen met Messi

Foto: Mbappé verwacht geen problemen met Messi

Elf dagen geleden stond Kylian Mbappé nog op in de finale van het WK. Woensdagavond maakte de sterspeler van Frankrijk zijn rentree alweer in het shirt van PSG en schoot hij zijn club meteen naar de overwinning tegen Strasbourg.

In het gesprek met de Franse media blikte Mbappé na afloop van de Ligue 1-wedstrijd nog even terug op de verloren WK-finale tegen Argentinië. “”Ik denk dat ik die nederlaag nooit helemaal kan verwerken”, zei Mbappé.

Desalniettemin verwacht Mbappé geen problemen met teamgenoot Lionel Messi. “Ik heb tegen mijn teamgenoten gezegd dat er geen enkele reden is waarom de club de prijs zou moeten betalen voor het falen van de nationale ploeg.”

Mbappé heeft Messi na de WK-finale ook al gesproken. “Hij heeft eindelijk de prijs waar hij zijn hele leven voor heeft gewerkt. Ik wilde die wereldtitel ook, maar ik heb gefaald.”

Kylian Mbappé

De spelers van Argentinië maakten de sterspeler van Frankrijk na het winnen van de wereldtitel belachelijk in de kleedkamer. Daar maakt Mbappé zich niet druk om. “Het zijn twee totaal verschillende situaties en het doet me goed om weer terug te zijn. Ik ben blij met de overwinning en mijn doelpunt. Het is fijn om weer verbinding te hebben met mijn club, de supporters en mijn teamgenoten.”

Dat doelman Emiliano Martínez een minuut stilte voor Mbappé inlaste, kan hem ook weinig interesseren. “Ik verspil geen energie aan zulke nutteloze dingen”, zei de sterspeler van PSG over het gedrag van de doelman van Aston Villa.

NEC Nijmegen
PSV Eindhoven
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 28 maart 2024 11:12.

Gaat het WK nog problemen opleveren bij Messi en Mbappé?

  • Ja
  • Nee
256+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie