‘Magallán al in vliegtuig naar nieuwe club’

Foto: ‘Magallán al in vliegtuig naar nieuwe club’

Ajax raakt deze zomer waarschijnlijk definitief verlost van Lisandro Magallán. De geflopte Argentijn lijkt hard op weg naar de Russische topclub CSKA Moskou.

Magallán kwam begin 2019 naar Amsterdam met het oog op de onzekere toekomst van Matthijs de Ligt, maar speelde uiteindelijk maar zeven officiële wedstrijden in Ajax-shirt. De Argentijn werd sindsdien meermaals uitgeleend aan buitenlandse clubs. Vorig seizoen droeg hij het tenue van Anderlecht, dat hem niet permanent in huis haalde.

Deze zomer streek Magallán opnieuw neer in Amsterdam. Trainer Alfred Schreuder liet hem de oefencampagne meedraaien, maar al snel bleek zijn perspectief opnieuw nihil. Om die reden liet Ajax weten dat hij definitief mag vertrekken.

Het Russische Metaratings weet nu te onthullen dat Magallán onderweg is naar CSKA Moskou. Ajax en de Russen moeten het nog eens worden over de centrale verdediger, die naar verluidt zo’n tweeënhalf miljoen euro moet kosten. Zelf heeft hij al een persoonlijk akkoord met CSKA. 

UPDATE 2/8

De transfer van Lisandro Magallán naar CSKA Moskou komt vermoedelijk deze week nog rond. Volgens diverse Russische media zit de Argentijn momenteel al in het vliegtuig richting Moskou, waar hij morgen medisch gekeurd en gepresenteerd kan gaan worden. Vermoedelijk ontvangt Ajax nog een bescheiden transfersom voor Magallán, die ooit acht miljoen euro heeft gekost.

TIP: Wint Ajax van Fortuna? Dan win jij 1.75x je inzet!

Is Magallan goed genoeg voor CSKA Moskou?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
562+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie