‘Liverpool gaat na Gakpo-transfer voor nieuwe 50 miljoen-deal’

Foto: ‘Liverpool gaat na Gakpo-transfer voor nieuwe 50 miljoen-deal’

Liverpool is nog niet klaar op de transfermarkt na het aantrekken van Cody Gakpo. De PSV-aanvaller is de eerste winterse versterking van The Reds, die nu ook azen op de komst van Wolverhampton Wanderers-middenvelder Matheus Nunes. Ook de 24-jarige Portugees moet net als Gakpo een slordige vijftig miljoen euro kosten.

Volgens The Telegraph wil Liverpool de aanvallende middenvelder niet deze winter aantrekken, maar pas in de zomerse transferperiode. Nunes is al langer in beeld bij Liverpool, maar tot een transfer kwam het afgelopen zomer niet. Toen koos de Portugees voor een overstap naar Wolves, dat 45 miljoen euro betaalde aan Sporting Portugal.

Bij de Premier League-club heeft Nunes nog een langdurig contract, waardoor Liverpool minstens vijftig miljoen euro op tafel moet leggen. De Portugees steekt nog niet in grootse vorm, maar Liverpool is overtuigd van de kwaliteiten van Nunes. Als Liverpool zaken gaat doen met Nunes, dan krijgt het ook weer te maken met zaakwaarnemer Jorge Mendes, die ook een groot aandeel had in de transfer van Darwin Núñez. De Uruguayaan maakte afgelopen zomer voor 75 miljoen euro de overstap van Benfica’naar Liverpool.

The American Express Community Stadium

Premier League

14 januari 2023

16:00

Brighton
Liverpool
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 14 januari 2023 16:04.

Zou Nunes een aanwinst zijn voor Liverpool?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
386+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie