‘Krankzinnig Ajax passeert ideale trainer’

Foto: ‘Krankzinnig Ajax passeert ideale trainer’

Ajax is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Of in ieder geval: op dit moment staat Johnny Heitinga voor de groep in Amsterdam, maar het is nog niet zeker of hij ook daadwerkelijk het seizoen af mag maken in de Johan Cruijff ArenA…

“Dat is nog steeds niet zeker”, zegt Mike Verweij in de podcast Kick-off van De Telegraaf. “Daar zal vandaag denk ik wel wat meer duidelijkheid over komen. Zolang Ajax er niet in slaagt om een kandidaat voor een langere periode te vinden, dan zal Heitinga blijven.”

De journalist vervolgt: “Wat ik wel krankzinnig vind is dat Ajax blijkbaar toch naar een trainer voor de komende anderhalf, twee, drie jaar gaat kijken. Terwijl je geen technisch directeur en geen technisch commissaris hebt.”

Ajax passeert Peter Bosz

Valentijn Driessen: “Maar daar kun je niet op wachten, Mike. Op het moment dat Peter Bosz vandaag zegt: ik doe het. Dan kun je moeilijk op een technisch commissaris of een technisch directeur wachten.” Verweij: “Dat ben ik met je eens, omdat dat iemand is die in het verleden heeft bewezen dat hij heel goed kan passen bij Ajax.” Hij komt echter met een onthulling: “Maar Peter Bosz is nog niet gepolst…”

En Louis van Gaal? Is dat een serieuze optie? Verweij: “Ik denk dat Ajax dat heel graag zou willen. Die bal ligt echt bij Louis van Gaal.” Die zou overigens ook nog niet benaderd zijn. Het gerucht gaat dat Marcelo Gallardo (ex-River Plate) wél al een telefoontje uit Amsterdam heeft gehad, maar dat hij afgezegd heeft. De heren noemen ook nog de namen van Zinédine Zidane en Henk ten Cate, al doen ze dat meer in hypothetische zin.

Wint Ajax bij Cambuur?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Gek?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
9299+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie