‘Kopzorgen voor Ajax richting Feyenoord-clash’

Foto: ‘Kopzorgen voor Ajax richting Feyenoord-clash’

In aanloop naar de Klassieker tankte Ajax zondag het nodige vertrouwen met een 2-4 overwinning op sc Heerenveen. De Amsterdammers wonnen relatief eenvoudig, maar moesten desondanks twee tegengoals incasseren. Bij beide doelpunten zag Ajax-doelman Gerónimo Rulli er niet goed uit. Volgens De Telegraaf zijn er dan ook nog de nodige zorgen richting de clash met Feyenoord, terwijl ook de Ajax-fans niet enthousiast zijn over de Argentijnse doelman.

Ajax voert druk op

De Telegraaf stelt wel dat Ajax in de afgelopen weken flink de druk heeft opgevoerd op koploper Feyenoord. “Inmiddels is het gat dankzij de foutloze Eredivisie-reeks van Ajax teruggebracht tot drie punten. Er worden klinkende cijfers behaald. Zeven gespeeld, 21 punten, 23 doelpunten voor en vijf tegentreffers.”

Toch schrijft de ochtendkrant ook dat de Amsterdammers nog de nodige zorgen zullen hebben en wijzen daarmee naar Ajax-doelman Rulli. “Bij zowel de 1-3 als de 2-4 zag Ajax-keeper Gerónimo Rulli er bij een voorzet van de zijkant belabberd uit.” Opvallend genoeg kreeg Ajax dit seizoen al veertien doelpunten tegen uit kopballen. “Ajax heeft wat dat betreft letterlijk kopzorgen”, schrijft de krant.

Ook de Ajax-supporters zijn niet overtuigd van de kwaliteiten van de doelman. Een greep uit de Twitter-reacties:

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 19 maart 2023 14:29.

Is Rulli een miskoop?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, is een prima keeper
1051+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie