Kökcü treurt: “Het is zuur, heel zuur”

Foto: Kökcü treurt: “Het is zuur, heel zuur”

Feyenoord heeft donderdagavond een hele dure nederlaag in Groep F van de Champions League. Bij het ingaan van de blessuretijd stond de Rotterdamse club virtueel tweede, maar de 1-0 nederlaag bij Sturm Graz heeft mogelijk grote gevolgen.

Feyenoord móét winnen van SS Lazio om nog uitzicht te houden op de volgende ronde. Aanvoerder Orkun Kökcü stond Veronica teleurgesteld te woord. “We gingen voor de winst, maar op een gegeven moment moesten we tegenhouden en dat lukte niet. Het is zuur, heel zuur”, aldus de Turks international.

Kökcü zag een totáál ander Sturm Graz dan in De Kuip (6-0 overwinning). “Ze hebben ons goed onder druk gezet. In vergelijking met de thuiswedstrijd hebben ze veel dingen anders gedaan. Toen kregen we veel ruimte op het middenveld, nu was het daar heel druk. Op het middenveld, en dan spreek ik ook voor mezelf, hebben we niet ons niveau gehaald. Veel balverlies werkt niet mee in de opbouw van het spel.”

Sturm Graz maakte diep in blessuretijd het winnende doelpunt. Kökcü: “Als je effectief bent, ga je de rust met een 1-0 of 2-0 voorsprong in en krijg je een heel andere wedstrijd. Nu roken ze hun kans en maak je het jezelf moeilijk. Dat is echt iets waar we aan moeten werken, willen we wedstrijden niet meer verliezen.”

Feyenoord heeft vijf punten na vijf Europa League-wedstrijden. Lazio, de resterende tegenstander, en Sturm Graz hebben allebei acht punten.

Senegal
Netherlands
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 21 november 2022 16:59.

Gaat Feyenoord door in de EL?

  • Ja
  • Nee
136+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie