‘Juventus schrikt van enorme vraagprijs Koopmeiners’

Foto: ‘Juventus schrikt van enorme vraagprijs Koopmeiners’

Juventus is gecharmeerd van Teun Koopmeiners en zou de middenvelder van Atalanta Bergamo komende zomer maar wat graag aan de selectie willen toevoegen. De vraag is echter of het daarvan komt, aangezien La Dea een wel hele stevige transfersom vraagt voor de Oranje-international.

Atalanta is zeer te spreken over Koopmeiners, die in Noord-Italië nog over een contract tot medio 2026 beschikt. Mede daardoor gaat de clubleiding hoog in de boom zitten en zouden ze volgens La Gazzetta dello Sport liefst vijftig miljoen euro verlangen.

De bekende roze sportkrant weet dat die vraagprijs voor Juve te gortig is. Mocht Atalanta de poot stijfhouden, dan zal het vermoedelijk niet tot een overstap komen. Recent is De Oude Dame veel in het nieuws wat betreft hun financiële huishouding bij een aantal transfers. Doordat er gesjoemeld werd met de administratie kreeg de ploeg van Massimiliano Allegri al vijftien punten in mindering in de Serie A. Mogelijk komen er nog nieuwe sancties.

Atalanta mikt op flinke winst

Koopmeiners kwam in de zomer voor veertien miljoen euro over van AZ. De controleur heeft zijn marktwaarde inmiddels verhoog naar zo’n dertig miljoen. De 15-voudig Oranje-international speelde vooralsnog 68 officiële duels voor Atalanta, waarin hij tien keer scoorde en zeven assists gaf. De Italianen mikken er dus op om flinke winst te maken op Koopmeiners.

Is Koopmeiners tientallen miljoen waard?

  • Echt wel!
  • Nee, vind ik niet
255+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie