‘Juventus beloont gemotiveerde Ihattarren’

Foto: ‘Juventus beloont gemotiveerde Ihattarren’

Er valt eindelijk een positieve update te melden over Mohamed Ihattaren. De Utrechter is bij Juventus hard aan het werken aan een comeback, en dat wil de Oude Dame belonen. Zo kan de 21-jarige creatieveling mogelijk zijn opwachting makken bij het Next Gen-elftal.

Hardwerkende Ihattaren mogelijk bij Next Gen

Juve ziet het nog altijd zitten in Ihattaren, voor wie het mogelijk de laatste kans is in de voetballerij. Hij zet nu alles op alles om alsnog te slagen: zo werkt hij in Turijn hard aan zijn fitheid en conditie. De Italiaanse grootmacht is zeer te spreken over de arbeid van de voormalig jeugdinternational. Volgens Tuttosport schrijven ze Ihattaren mogelijk in voor het tweede elftal, waarin ook Nederlander Dean Huijsen speelt. Zij komen uit in de Serie C, op het derde niveau van Italië.

“Geniet ervan”

Recent liet Ihattaren via Instagram weten dat het hem goed bevalt in Italië. “Ik heb het enorm naar mijn zin in Turijn en ik geniet ervan.” Hij reageerde daarnaast op de vraag wanneer hij weer op het veld staat om wedstrijden te spelen. “Ik hoop snel, ik ben op de goede weg”, aldus Ihattaren. Hij wil het liefst met rugnummer 52 spelen.

Ihattaren heeft een lastige periode achter de rug, waar vooral vele incidenten buiten het voetbal voor de headlines zorgden. Zijn huurperiode bij Ajax werd geen succes, waardoor hij afgelopen winter weer terugkeerde bij Juventus. Na de voorbereiding bij de Amsterdammers speelde Ihattaren geen wedstrijd meer.

Goede stap om bij de Next Gen weer te beginnen?

  • Ja, zeker wel
  • Nah, wel snel door naar het eerste dan
688+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie