‘Inval in woning Willems, wapens aangetroffen’

Foto: ‘Inval in woning Willems, wapens aangetroffen’

Het is vooralsnog niet het jaar van Jetro Willems. Zijn club FC Groningen dreigt te degraderen uit de Eredivisie, onlangs kreeg hij een klap van een eigen supporter en nu is er ook nog eens onrust ontstaan in een woning van de voetballer.

Nieuwe klap voor Groningen-back

Dagblad010 schrijft: “In de woning van de bekende voetballer Jetro Willems aan de Noordersingel in Barendrecht is maandagochtend een politie-inval geweest. De speler van sinds kort FC Groningen (en vroeger onder meer Sparta en PSV) was niet in de villa aanwezig. De politie heeft wel een 28-jarige Rotterdammer en een 22-jarige Dordtenaar aangehouden. Tevens zijn er twee vuurwapens in beslag genomen.”

Het is vooralsnog onduidelijk of de 29-jarige Willems nog op dit adres woont. Hij speelt op dit moment voor FC Groningen, dus het valt niet uit te sluiten dat hij helemaal niets te maken heeft met de aangetroffen vuurwapens. Wel staat er een bedrijf van de vleugelverdediger ingeschreven op dit adres: Jetro Willems Clothing BV.

De politie van Rotterdam wilde maandagavond niet reageren op de kwestie. Het gaat om een lopend onderzoek, waardoor men geen verdere toelichting wil geven. Voor Willems komt de negatieve berichtgeving hoe dan ook op een uiterst slecht moment gezien de recente problemen bij FC Groningen.

Wint FC Groningen van FC Utrecht?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Maakt Groningen nog kans op handhaving?

  • Ja
  • Nee
255+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie