‘Internazionale vindt Dumfries-vervanger’

Foto: ‘Internazionale vindt Dumfries-vervanger’

Denzel Dumfries bleef Internazionale deze zomer trouw. De Nederlandse verdediger maakte vorig seizoen de overstap van PSV naar Milaan. Na zijn eerste seizoen kon de Oranje-international naar Engeland, maar koos hij voor een langer verblijf in Italië.

Na onder andere een ijzersterke wedstrijd tegen Amerika op het WK lijkt de interesse in Dumfries weer te zijn gegroeid. De namen die er in de zomer de rondte deden, blijken zijn kunsten nog niet te zijn vergeten.

Chelsea, Manchester United en inmiddels de gehele top van de Premier League: ze zouden opnieuw in de rij staan om Dumfries aan hun selectie toe te voegen. De Italianen lijken zich inmiddels voor te bereiden op het vertrek van hun rechtsback.

Denzel Dumfries

Gazzetta dello Sport schrijft dat de onttroond landskampioen van Italië zich bij Club Brugge gaat melden voor de vervanger van Dumfries. De Canadees Tajon Buchanan, die net als Dumfries van achterlijn naar achterlijn kan stomen, zou in Italië de vervanger moeten worden van de Nederlandse rechtsback.

De 26-jarige Dumfries heeft nog een contract tot aan de zomer van 2025 bij Internazionale. De Italianen betaalden PSV een kleine vijftien miljoen euro voor de rechtsback, die nu een marktwaarde van 26 miljoen euro noteert.

Kansen zijn momenteel niet beschikbaar.
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 8 februari 2023 00:37.

Speelt Dumfries in februari nog voor Inter?

  • Ja
  • Nee
765+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie