‘Hazard krijgt keuze tussen spelen met Messi of broertje’

Foto: ‘Hazard krijgt keuze tussen spelen met Messi of broertje’

Na zijn mislukte periode bij Real Madrid staat Eden Hazard voor een nieuw avontuur. Als transfervrije speler krijgt hij de nodige opties voorgeschoteld. Zo kan hij naar de Verenigde Staten, maar ook naar zijn broertje in België.

Zowel MLS als Jupiler Pro League lonken voor Hazard

Vooral door blessureleed kon de 32-jarige aanvaller nooit echt overtuigen bij De Koninklijke, en dus werd in onderling overleg zijn verbintenis ontbonden in de Spaanse hoofdstad. Sindsdien is het onduidelijk wat de toekomst voor de oud-international zal brengen. Een definitief einde van zijn loopbaan is zeker niet ondenkbaar. Maar terwijl de aanvaller momenteel geniet van vakantie, doen ook de nodige transfergeruchten de ronde.

Samen met Messi

Verschillende media melden dat Hazard voor het eerst in het Belgische profvoetbal aan de slag kan. Het gepromoveerde zou RWD Molenbeek interesse hebben, waar jongere broer Kylian onder contract staat. Het Spaanse Relevo denkt echter aan een Amerikaans avontuur. Hazard kan mogelijk een aanvalslinie kunnen gaan vormen met niemand minder dan Lionel Messi. Het medium beweert immers dat Inter Miami probeert om onze zuiderbuur te overtuigen een contract te tekenen in de wereldstad. Naar verluidt zou Hazard op de hoogte zijn van de interesse, een beslissing heeft hij echter nog niet genomen.

Zowel het familiaire als financiële plaatje zal een rol gaan spelen. Elke club in de MLS kan drie spelers aanduiden als ‘Designated Player’, waardoor deze spelers meer kunnen verdienen dan het salarisplafond. Momenteel heeft Miami al twee van dergelijke spelers onder contract staan: Josef Martínez en Rodolfo Pizarro. Vermits ook Messi en Sergio Busquets zo’n status kunnen krijgen, zal het genoemde tweetal wellicht moeten vertrekken of een contract tegen lagere voorwaarden tekenen om ook Hazard het hoogst mogelijke salaris te kunnen bieden.

Wat zou jij doen?

  • MLS
  • België
  • Stoppen
321+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie