Hazard ‘te dik’ door ‘beste bieren ter wereld’

Foto: Hazard ‘te dik’ door ‘beste bieren ter wereld’

Eden Hazard is momenteel voetballer af, maar toen hij nog actief was (voor onder andere Real Madrid en Chelsea) had hij moeite om op gewicht te blijven. Althans: steeds weer moest hij flink aan de slag met zijn conditie na een vakantie. Waarom? Door al die lekkere Belgische biertjes die hij op zijn vrije dagen tot zich had genomen…

Eden Hazard: ‘Ik dronk niet elke dag, maar…’

In de Obi One Podcast van zijn oud-ploeggenoot bij The Blues John Obi Mikel vertelt Hazard: “Je moet me niet vragen om in de vakantie iets te doen. Dan wil ik bij mijn familie zijn, naar het strand gaan. Maar rennen? Nee, alsjeblieft.”

En dus stond de Belg, onderdeel van de ‘Gouden Generatie’ van onze zuiderburen, na een vakantie steeds met 1-0 achter: “Dat klopt. Maar als je telkens tien maanden alles geeft, je lichaam op het hoogste niveau gebruikt… Dan mag je ook genieten van je vrije tijd. Als je naar mijn carrière kijkt, dan zag je dat ik in september en oktober vloog. Ik had de eerste maand telkens tijd nodig om mijn lichaam en geest in balans te brengen.”

Belgische bieren

Dat deed hij overigens met een biertje. “Ik houd van bier. In België hebben we de beste bieren ter wereld. Ik zal niet zeggen dat ik elke dag dronk, want dat is niet zo, maar soms na een goede wedstrijd één of twee. Als je een goede wedstrijd hebt gespeeld, geeft dat een nog beter gevoel.”

Kun jij ook genieten van een Belgisch biertje?

  • Zeker
  • Ik niet echt
258+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie