Genee pakt uit met groot ‘Slot-nieuws’

Foto: Genee pakt uit met groot ‘Slot-nieuws’

Arne Slot wil na dit seizoen vertrekken bij Feyenoord. Presentator Wilfred Genee kwam maandagavond met dit nieuws naar buiten en weerspreekt daarmee de lezing van AD-columnist Hugo Borst.

Feyenoord-trainer wil deze zomer cashen

In Veronica Offside verklaarde Genee maandagavond: “Ik las dat Hugo Borst beweert dat Dennis ten Kloese toezegging heeft van Arne Slot, terwijl ik vorige week van mensen hoorde dat hij sowieso niet gaat blijven, omdat hij het risico niet wil lopen dat het volgend seizoen in de Champions League heel slecht gaat en hij niet meer in beeld komt bij andere clubs.”

De presentator denkt te weten waarom Slot spoedig wil vertrekken bij Feyenoord. “Hij wil zo snel mogelijk financieel onafhankelijk worden en dat kan makkelijker in de Premier League.” Hij refereert aan de interesse van Leeds United, dat eerder dit seizoen al in de race was. “Ze wilden hem een salaris van vier miljoen euro betalen en dat vond hij wel aantrekkelijk, volgens mij.”

Sindsdien worden clubs als Tottenham Hotspur, West Ham United en Crystal Palace gelinkt aan de Feyenoord-trainer. Genee besluit: “Bij Spurs kan hij veel meer gaan verdienen. Als dat voorbijkomt… Spurs is een club om nu in te stappen.”

Overigens is de lezing van Slot nog niet bevestigd. Eerder op de avond liet Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam weten dat de Rotterdamse club rekent op nog één seizoen met de succestrainer aan het roer.

Wint Feyenoord bij AS Roma?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Geloof je de lezing van Slot?

  • Ja
  • Nee
1586+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie