‘FC Groningen moet Arjen Robben bellen’

Foto: ‘FC Groningen moet Arjen Robben bellen’

Wesley Sneijder adviseert FC Groningen om aan te kloppen voor Arjen Robben. De recordinternational van het Nederlands elftal denkt dat zijn voormalig teamgenoot voor een ommekeer kan zorgen in de Euroborg.

Groningen is dit seizoen afgezakt naar de achttiende positie op de ranglijst. Na trainer Frank Wormuth is ook technisch directeur Mark-Jan Fledderus geslachtofferd. “Ik vind het moment wel opmerkelijk”, reageert Sneijder in Veronica Offside. “Je zou bijna denken dat er iemand anders in beeld is. Zeker in de situatie waarin Groningen zit, zullen ze het wel snel op de rit moeten krijgen.”

Sneijder concludeert dat Fledderus ‘geen toppers’ heeft aangetrokken op de transfermarkt. In zijn ogen kan het niet anders dan dat er iemand klaar staat om het stokje over te nemen. “De chaos is al compleet daar”, vervolgt de voormalig Ajax-speler. “Waarom nu nog meer chaos creëren? Ik denk dat er snel iemand gaat komen.”

“Zou toch mooi zijn?”

“Ik hoop op Robben”, vervolgt Sneijder. Of dat de ideale optie is? “Dat weet ik niet, maar het zou toch mooi zijn voor die club? Hij is daar begonnen. Dat zou fantastisch zijn.” De voetbalanalist denkt te weten op welke manier Robben de selectie van FC Groningen kan helpen in het restant van dit seizoen. “Het motiveren, dat is nu belangrijk.”

Robben sloot zijn voetbalcarrière af bij FC Groningen. De voormalig vleugelaanvaller heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij ooit weer een rol wil bekleden bij zijn geliefde club, maar dat hij eerst wil genieten van de tijd met zijn familie.

Verliest FC Groningen met 0-3 van FC Twente?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Eens met Sneijder?

  • Ja
  • Nee
359+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie