Dyche moet noodlijdend Everton behouden voor degradatie

Foto: Dyche moet noodlijdend Everton behouden voor degradatie

Sean Dyche moet Everton van degradatie zien te behoeden. De noodlijdende club uit Liverpool heeft de 51-jarige manager aangesteld als opvolger van de ontslagen Frank Lampard.

Everton is aan een abominabel seizoen bezig, waar de vorm de laatste maanden naar een nulpunt was gedaald. Vorige week werd Frank Lampard ontslagen, in de hoop dat een opvolger een nieuwe wind op Goodison Park kon laten waaien. Marcelo Bielsa werd genoemd als goede optie, maar uiteindelijk viel de keuze op Dyche. Hij zet zijn krabbel onder een contract tot medio 2025.

“Geweldige club”

“Het is een eer om Everton-manager te worden. Mijn staf en ik staan ​​klaar en staan ​​te popelen om deze geweldige club weer op de rails te krijgen”, sprak Dyche op de website van zijn nieuwe werkgever.”Ik weet van de gepassioneerde fanbase van Everton en hoe waardevol deze club voor hen is. We zijn klaar om te werken en klaar om ze te geven wat ze willen. Dat begint met zweet op het shirt, inspanning en teruggaan naar enkele van de basisprincipes van waar Everton Football Club al lang voor staat.”

“We willen een goed gevoel terugbrengen. We hebben de fans nodig, we hebben eenheid nodig en we hebben iedereen op één lijn nodig. Dat begint bij ons als staf en spelers. Ons doel is om een ​​team neer te zetten dat werkt, dat vecht en de badge met trots draagt. De band met de fans kan dan heel snel groeien omdat ze zo gepassioneerd zijn. Er zit kwaliteit in deze ploeg. Maar we moeten ze laten stralen. Dat is de taak van mij en mijn staf”, vervolgde de oefenmeester.

Burnley

Dyche was lange tijd hét gezicht van Burnley, waar hij jarenlang goed mee presteerde. In tien jaar tijd groeide de trainer uit tot een clubicoon, die zeer geliefde was bij de fans. In april vorig jaar werd Dyche, die toen de langstzittende coach was in de Premier League, ontslagen door Burnley. Een maand later zou de ploeg degraderen naar het Championship. Nu moet de Engelsman zien te voorkomen dat Everton het zelfde overkomt. Met vijftien punten uit twintig duels zijn The Toffees gedeelde hekkensluiter met Southampton. De concurrentie is moordend aan de onderkant van de Premier League. Zo heeft nummer veertien Leicester City slechts drie punten meer dan de nummer laatst.

Degradeert Everton?

  • Dat denk ik wel
  • Dat denk ik niet
11+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie