Droomtransfer pakt goed uit voor Feyenoorder

Foto: Droomtransfer pakt goed uit voor Feyenoorder

David Hancko kreeg aan het begin van dit seizoen de ondankbare taak om Marcos Senesi bij Feyenoord te doen vergeten. De Tsjechische verdediger maakt in zijn eerste maanden een uitstekende indruk. Op zijn beurt is de verdediger blij met het vertrouwen dat hij krijgt.

Hancko maakte aan het begin van dit seizoen de overstap van Sparta Praag naar Feyenoord. De Rotterdammers wilden Hancko eigenlijk al eerder contracteren, maar had destijds nog niet de transferinkomsten van spelers zoals Tyrell Malacia, Luis Sinisterra en Hanco´s voorganger, Marcos Senesi.

Feyenoord

De eerste maanden bevallen goed bij de verdediger. “Als je een transfer maakt, dan weet je nooit wat er gaat gebeuren. Een nieuwe omgeving, nieuwe medespelers en een nieuwe trainer. Vanaf toen ging het al vrij goed, ook in de Europa League. Het is alsof een droom voor mij is uitgekomen. Hier heb ik aan gedacht, maar het smaakt naar meer.”

De Rotterdammers beleefden, ondanks veel wisselingen in de selectie van Arne Slot, een uitstekende eerste seizoenshelft. De Rotterdammers staan eerste in de Eredivisie en overwinteren in de Europa League.

Vanaf januari hebben de Rotterdammers weer genoeg om te spelen, weet Hancko. De Tsjech kijkt daarom uit naar het vervolg van het voetbaljaar. Verslappen is geen optie. “Het gaat erom dat we de tweede seizoenshelft goed beginnen. We moeten alles wedstrijd voor wedstrijd benaderen.”

Hancko is een topaankoop

  • Ja
  • Nee
2348+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie