Drama compleet voor Ziyech: hoger beroep PSG afgewezen

Foto: Drama compleet voor Ziyech: hoger beroep PSG afgewezen

Al sinds gisteren vertoeft Hakim Ziyech in Parijs, maar zijn transfer naar Paris Saint-Germain gaat er definitief niet komen. Door geblunder van Chelsea was het papierwerk niet op tijd afgerond en ondertekend, een hoger beroep van de Fransen is afgewezen.

Chelsea en PSG waren akkoord met een verhuur van Ziyech. Daarnaast was Ziyech persoonlijk al akkoord met de Franse topclub en had hij ook de medische keuring goed doorstaan. Slechts een handtekening moest nog gezet worden onder een contract, maar volgens diverse media hebben de Londenaren tot drie keer toe (!) de verkeerde papieren opgestuurd, waardoor het alles niet afgerond kon worden voor het verstrijken van de deadline.

Hoger beroep afgewezen

Voetbal International schrijft nu: “Paris Saint-Germain ging woensdagochtend nog in beroep bij de Professional Football League (LFP) om aan te geven dat de procedurele fout bij Chelsea lag. De juridische commissie van de LFP kwam om 10.30 uur bijeen, maar had slecht nieuws voor de Franse topclub. Het beroep is afgewezen en dus blijft Ziyech komend half jaar bij Chelsea.”

Ziyech verruilde Ajax in de zomer van 2020 voor Chelsea. Hij werd aangetrokken door Frank Lampard, maar de manager werd al vroeg in het seizoen ontslagen. Onder diens opvolgers Thomas Tuchel en Graham Potter kwam de Marokkaans international weinig aan spelen toe. Ook AC Milan had interesse, maar de Marokkaan zal dus nog zeker tot komende zomer Blue blijven.

Ziyech zou bij PSG basisspeler zijn geweest

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
154+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie