“Dit kan ook echt alleen bij Feyenoord”

Foto: “Dit kan ook echt alleen bij Feyenoord”

Feyenoord heeft voor het eerst sinds 2005 weer eens gewonnen in Amsterdam. De 2-3 overwinning op Ajax zorgde voor een gigantische blijdschap in Rotterdam.

Duizenden supporters bij terugkeer spelersbus

De Feyenoord-selectie werd zondagavond opgewacht door circa drie tot vierduizend supporters. “Het was net oud en nieuw, zoveel vuurwerk. Het was prachtig en verrassend toch wel dat er zó veel mensen waren”, vertelt Frank Sout in de podcast van RTV Rijmond. “Het was een gedenkwaardige dag. Ik snap dat andere supporters moe worden als je zegt dat dit alleen bij Feyenoord kan. En ja, het is een cliché, maar het is waar. Dit kan ook echt alleen bij Feyenoord.”

Dennis Kranenburg zag een ‘gedenkwaardige editie’ van De Klassieker. “Als je kijkt hoe Feyenoord voor de dag kwam, dat deden ze gewoon ontzettend goed. In de eerste helft kreeg Ajax de wedstrijd wel meer onder controle, maar daarna kreeg Feyenoord veel meer grip. Het was een Klassieker zoals een Klassieker hoort te zijn.”

Lutsharel Geertruida kopte Feyenoord vlak voor tijd naar de zege. Kranenburg: “Je hoort wel eens: al het goede komt in drieën. Dat is in dit geval zeker zo. Eerst zijn selectie voor het Nederlands elftal, daarna zijn contractverlenging en dan op zo’n manier de winnende goal maken. Het is een ultieme beloning voor de goede periode waarin hij sowieso al zit. Hij onderscheidt zich dit seizoen.”

Wint Feyenoord van AS Roma?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Eens?

  • Ja
  • Nee
1074+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie