‘De Vrij heeft stevige aanbieding Inter op zak’

Foto: ‘De Vrij heeft stevige aanbieding Inter op zak’

Stefan de Vrij blijft Internazionale mogelijk toch trouw. De begeerde centrumverdediger zou op het punt staan om zijn aflopende contract te verlengen in Milaan.

De Vrij zit in het laatste half jaar van zijn verbintenis bij Inter. Hierdoor mag de Oranje-international met geïnteresseerde clubs praten. De 30-jarige oud-Feyenoorder ligt goed in de markt, zeker door zijn mogelijke transfervrije status aan het eind van het seizoen. Meerdere clubs uit de Premier League zouden De Vrij op de korrel hebben, terwijl ook Atlético Madrid werd genoemd.

Fraai aanbod

Inter wil echter proberen De Vrij te behouden voor de club. Volgens Corriere dello Sport heeft de Italiaanse grootmacht inmiddels een verlenging van twee jaar aangeboden aan de stopper en zijn entourage. De Vrij kan naar verluidt 3,8 miljoen euro per seizoen gaan verdienen voor de Nerazzuri. Het is nu de vraag of onze landgenoot ingaat op die aanbieding.

Zaakwaarnemer Federico Pastorello stelde vorige maand al dat er voor De Vrij veel interesse is. “De Vrij kan voor alle topclubs in Europa spelen”, klonk het stellig bij Tuttomercatoweb. “Hij heeft veel ervaring en is tactisch ijzersterk. Hij is een extreem intelligente jongen en dat zie je terug op het veld. Hij is een speler die overal kan spelen. Aan het einde van het jaar zullen veel clubs zoeken naar een centrale verdediger. Er zullen kansen genoeg zijn. Hij kijkt echter niet alleen naar het contractuele aspect, maar naar veel elementen.”

Houdt Inter de nul tegen Empoli maandag?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Wat zou jij doen als De Vrij zijnde?

  • Blijven bij Inter?
  • Gaan voor een nieuwe uitdaging
174+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie