De top 10 meest sexy vrouwelijke voetballers

Soccernews

Doorgaans hebben we het over het mannenvoetbal, maar ook het vrouwenvoetbal mag niet vergeten worden. Regelmatig posten we WAG’s, berichten over vrouwen en vriendinnen van voetballers. Maar wat zeg je van deze beeldschone vrouwelijke voetballers? [i]SoccerNews.nl[/i] heeft behulp van [i]Top Ten Slides[/i] een lijst samengesteld van de tien meest aantrekkelijke vrouwelijke voetballers.

[b]10. Ali Krieger[/b]
De dertigjarige Amerikaanse heeft al 58 interlandwedstrijden achter haar naam staan. Ali Krieger speelt als verdedigster annex middenveldster bij Washington Spirit. Met 1. FFC Franfurt won ze in 2008 de Champions League voor vrouwen.

[img]//uploads/special-ali-krieger(10-02-2015).jpg[/img]

[b]9. Toni Duggan[/b]
Op vijftienjarige leeftijd begon Toni Duggan haar carrière bij Everton Ladies. Bij de Engelse club werd ze onder meer benoemd tot FA Women’s Young Player of the Year in 2010. De Engelse aanvalster staat momenteel onder contract bij Manchester City.

[img]//uploads/special-toni-duggan(10-02-2015).jpg[/img]

[b]8. Laure Boulleau[/b]
Momenteel is de 28-jarige linksback actief bij Paris Saint-Germain. Inmiddels heeft ze al 152 duels achter haar naam staan bij de Franse club. Tevens mocht ze voor het nationale elftal van Frankrijk al 52 keer haar opwachting maken.

[img]//uploads/special-laurre-boulleau(10-02-2015).jpg[/img]

[b]7. Hope Solo[/b]
In september 2014 werd bekend dat hackers naaktfoto’s van de Amerikaanse doelvrouw. De tweevoudig gouden medaillewinnares van de Olympische Spelen speelt momenteel voor Seattle Reign. Ze werd in 2008 en 2012 olympisch kampioen met de Amerikaanse ploeg en werd in 2009 uitgeroepen tot Amerikaans voetbalster van het jaar.

[img]//uploads/special-hope-solo(10-02-2015).jpg[/img]

[b]6. Anouk Hoogendijk[/b]
Anouk Hoogendijk vertegenwoordigt Nederland in dit lijstje. De verdedigende middenveldster speelt momenteel weer voor Ajax nadat ze een half jaar onder contract stond bij Arsenal. In haar tot nu toe tien jaar durende carrière speelde ze al 94 interlands, werd ze onder meer twee keer landskampioen van Nederland en won ze in 2010 ook de KNVB beker.

[img]//uploads/special-anouk-hoogendijk(10-02-2015).jpg[/img]

[b]5. Christen Press[/b]
In 21 wedstrijden voor het nationale elftal van Amerika wist Christen Press twaalf keer te scoren. Ook bij Stanford University heeft de aanvalster met zeventig treffers laten zien over veel scorend vermogen te beschikken. Bij het Zweedse Tyresö FF wist ze tevens in 24 wedstrijden maar liefst 28 keer het net te vinden.

[img]//uploads/special-christen-press(10-02-2015).jpg[/img]

[b]4. Sydney Leroux[/b]
De Canadese voetbalster staat bekend om haar scorend vermogen. De 24-jarige aanvalster met het Amerikaanse vrouwenelftal goud op de Olympische Spelen van 2012. Daarbij was ze de jongste deelneemster van het team. In 2013 wist Sydney Leroux in slechts negen minuten tijd drie keer te scoren tegen het Mexicaanse nationale vrouwenteam (7-0 overwinning).

[img]//uploads/special-sydney-leroux(10-02-2015).jpg[/img]

[b]3. Heather Mitts[/b]
De inmiddels 36-jarige Heather Mitts is jammer genoeg al gestopt met voetballen. De blonde rechtsback heeft maar liefst drie gouden medailles gewonnen bij de Olympische Spelen. Bovendien heeft de verdedigster 137 duels achter haar naam staan voor het nationale elftal van Amerika. Met haar uiterlijk heeft ze ook meerdere prijzen gewonnen. Zo werd ze onder meer door [i]ESPN[/i] uitgeroepen tot “knapste vrouwelijke atleet”.

[img]//uploads/special-heather-mitts(10-02-2015).jpg[/img]

[b]2. Alex Morgan[/b]
Op veertienjarige leeftijd begon Alex Morgen haar voetbalcarrière bij Cypress Elite. De Amerikaanse aanvalster wist maar liefst 44 doelpunten te maken in zeventig wedstrijden voor het nationale elftal, waarmee ze in 2012 tevens een gouden medaille bemachtigde op de Olympische Spelen. De 25-jarige Alex Morgan speelt sinds 2013 voor bij Portland Thorns FC en werd in 2012 uitgeroepen tot Amerikaans Voetbalster van het Jaar.

[img]//uploads/special-alex-morgan(10-02-2015).jpg[/img]

[b]1. Laisa Andrioli[/b]
De 27-jarige Braziliaanse heeft in haar carrière tot nu toe onder meer gespeeld voor Youth SC, UCS (Caxias do Sul) en International (Porto Alegre). Voor het nationale elftal heeft ze ook al heel wat wedstrijden gespeeld. Laisa Andrioli wordt beschouwd als de knapste vrouwelijke voetbalster aller tijden.

[img]//uploads/special-laisa-andrioli(10-02-2015).jpg[/img]

Welke dame vind jij het aantrekkelijkst?

  • Laisa Andrioli
  • Alex Morgan
  • Heather Mitts
  • Sydney Leroux
  • Christen Press
  • Anouk Hoogendijk
  • Hope Solo
  • Laure Boulleau
  • Toni Duggan
  • Ali Krieger
7787+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie