‘D-day voor spectaculaire Ajax-transfer’

Foto: ‘D-day voor spectaculaire Ajax-transfer’

Komt hij of komt hij niet? Het is sowieso maar de vraag hoeveel waarde we moeten hechten aan al die Turkse geruchten over Arda Güler en zijn toekomst (die mogelijk bij Ajax zou liggen), maar vandaag schrijft men dat het D-day is. Het supertalent zou nog twee opties hebben: óf hij vertrekt naar de Johan Cruijff ArenA, óf hij blijft bij Fenerbahçe spelen.

Komt Arda Güler naar Ajax?

Gisteren kwam het medium 90min op de proppen met een opvallend nieuwtje: Güler zou namelijk voor Ajax hebben gekozen, ondanks de interesse van meerdere Europese grootmachten, waaronder bijvoorbeeld het Franse Paris Saint-Germain. Wat we zeker weten is dat de jonge nummer 10 annex vleugelspits op te halen is voor 17,5 miljoen euro, conform een clausule in zijn contract. Die clausule trad in werking nadat de international van Turkije een x-aantal (1500) minuten gespeeld had in Istanbul.

Vervolgens kwam er geruchtje na geruchtje voorbij, waarbij de clubnaam van Ajax wel heel vaak viel. Onder het mom van: waar rook is, is vuur; op een gegeven moment konden we lezen dat Güler een onderhoud zou hebben gehad met onder meer Klaas-Jan Huntelaar. En vandaag lezen we zelfs dat hij naar verluidt ook al met Maurice Steijn, de nieuwe coach van de Amsterdammers, om de tafel heeft gezeten.

D-day

Fenerbahçe wil zijn pareltje liever echter helemaal niet verkopen en daarom zou er as we speak (of vandaag in ieder geval) een gesprek plaatsvinden tussen Güler en zijn management en de leiding van de Süper Lig-topclub, met onder anderen de president, Ali Koç, himself. Weet de directie van Fener het talent niet te overtuigen, dan is onze hoofdstad zijn bestemming, zo luidt het verhaal in ieder geval. Maar neem het met een korreltje zout.

Wordt Ajax volgend seizoen kampioen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Geloof jij dit?

  • Ik wel
  • Ik niet
3135+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie