‘Boel op ontploffen bij Ajax na Deadline Day-drama’

Foto: ‘Boel op ontploffen bij Ajax na Deadline Day-drama’

Op Deadline Day voltrokken zich meerdere bijzondere zaken bij Ajax. Zo kwam Lucas Ocampos na een bizarre soap tóch, werd de komst van Odysseas Vlachodimos nog geblokkeerd en gingen Mohammed Kudus én Edson Alvarez in werkweigering vanwege hun transferwens.

Op de day after blijkt uit een analyse van het Algemeen Dagblad dat Milos Malenovic, zaakwaarnemer van onder meer Tadic en Schreuder, veel invloed heeft uitgeoefend op het transferbeleid van de club. Calvin Bassey, Ocampos en Fabian Grillitsch kwamen deels via Malenovic binnen, waar hij ook nog doelman Ersin Destanoglu (Besiktas) naar Amsterdam probeerde te krijgen.

Volgens clubwatcher Johan Inan wekt de bemoeienis van Malenovic frustratie bij Ajax binnenskamers, met name op de scoutingsafdeling. “Scouts constateren dat Ajax de voorbije maanden steeds meer spelers van wie nauwelijks rapporten waren aangemaakt, benaderde en aantrok. Terwijl Ajax juist wordt geroemd om haar talentenspotters.”

Dwarsliggers

Zorgen zijn er ook om het feit dat achtereenvolgend Martínez, Antony, Kudus én Alvarez een transfer wil(d)en forceren door het keihard te spelen tegenover de club. “Hamstra heeft de ervaring maar niet de uitstraling van een grote baas. Huntelaar beschikt wel weer over status, maar komt als beleidsbepaler net om de hoek kijken. Meng dat met een trainer die moeilijk berust in zijn lot en een toenemend aantal spelers met een vertrekwens en je weet dat Ajax op Deadline Day alles weg had van een ongezonde cocktail. Woensdag werd heel duidelijk dat lang niet iedereen op dezelfde golflengte zit bij Ajax”, aldus Inan tot slot.

TIP: Wint Ajax van Cambuur? De odd is 1.12x!

Hamstra is gewoon niet geschikt

  • Eens
  • Oneens
1576+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie