‘AS Monaco wil Boadu nu al lozen’

Foto: ‘AS Monaco wil Boadu nu al lozen’

Myron Boadu staat nu pas een jaartje onder contract bij AS Monaco, maar volgens de laatste geluiden uit Frankrijk zijn de Monegasken nu al op hem uitgekeken. Op de transfermarkt bestuderen ze in ieder geval twee nieuwe spitsen.

De eerste is Breel Embolo van Borussia Mönchengladbach, aldus Voetbal International: “Volgens Foot Mercato moet de Zwitser de aanvalsleider van de Franse topclub worden. Monaco ziet Embolo als een koopje, omdat het prijskaartje niet hoger dan tien miljoen euro schijnt te zijn. Daarbij zou Embolo – die zes goals in zijn laatste acht Bundesliga-wedstrijden maakte – doorslaggevend kunnen zijn in de voorronde van de Champions League.”

Ook de naam van Andrea Belotti van Torino staat naar verluidt op het lijstje van Monaco: “De Italiaan is transfervrij en staat open voor een overstap naar het prinsdom. Belotti, in 2021 Europees kampioen met Italië, maakte voor Torino ruim honderd treffers. Doordat hij zijn contract af liet lopen, is hij echter gratis op te pikken.”

Boadu

Dat dit voor Boadu slecht nieuws is lijdt geen twijfel… “De jeugdinternational van Jong Oranje kon in zijn eerste seizoen in de Ligue 1 nooit een vaste basisplaats afdwingen, terwijl de concurrentie alleen maar heviger lijkt te worden. Met Minamino, Embolo en mogelijk ook Belotti lijkt een tijdelijke overstap naar een andere club een serieuze optie.”

TIP: Verdien 17 keer je inleg als Monaco kampioen wordt! En vergeet de welkomstbonus bij Circus van 250 euro niet!

Had jij meer van hem verwacht?

  • Ik wel
  • Ik niet
286+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie