Al-Nassr reageert op ‘komst van Ronaldo’

Foto: Al-Nassr reageert op ‘komst van Ronaldo’

Al-Nassr is bereidwillig om te wachten op Cristiano Ronaldo. Ondanks een aangeboden megacontract ontbreekt de ‘ja’ nog altijd, maar sportief directeur Marcelo Salazar heeft geduld.

Ronaldo liet in november zijn contract verscheuren bij Manchester United. De 37-jarige Portugees was in die periode nog actief op het WK, maar ook na de uitschakeling is er nog geen duidelijkheid over diens toekomst. Wel is duidelijk dat de Europese topclubs niet staan te springen om hem op te halen. In tegenstelling tot Al-Nassr uit Saudi-Arabië.

“Ik ben niet in de positie om ‘ja’ of ‘nee’ te zeggen”, reageert Salazar tegenover Flashscore. “Laten we afwachten hoe de situatie zich gaat ontwikkelen tot het einde van het jaar. Dit is een onderhandelingstraject met een enorme aantrekkingskracht en niet alleen voor de club, maar ook voor land en het wereldwijze voetbal.”

Ook moet Al-Nassr toestemming krijgen van bovenaf. Salazar: “Ik kan alleen zeggen dat Cristiano Ronaldo een van de beste spelers in de voetbalgeschiedenis is. Hij is voor mij altijd een voorbeeld geweest als sportman, vanwege zijn winnaarsmentaliteit. Maar zijn toekomst zal binnenkort duidelijk worden.”

Stap terug?

Of een overstap naar Al-Nassr een stap terug is? “Ik ben hier nu vijf jaar en alle spelers die ik heb gesproken zijn zeer positief verrast zodra ze hier arriveren, zeker gezien het niveau. Dat gebeurde bijvoorbeeld met Luiz Gustavo, die Braziliaans international was en de Champions League al won met Bayern München. Het is normaal dat niet iedereen dat weet. Saudi-Arabië is veranderd. Ook voor de families is het hier prettig wonen.”

Wint zijn oude club Real Madrid de Champions League?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Moet Ronaldo voor Al-Nassr kiezen?

  • Ja
  • Nee
1011+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie