‘Ajax-megadeal gekaapt’

Foto: ‘Ajax-megadeal gekaapt’

1 juli staat voor de deur en de transferperiode belooft wederom behoorlijk druk te worden voor Ajax. Verschillende Ajacieden staan er goed op bij de Europese top, onder wie bijvoorbeeld Edson Álvarez (die naar Borussia Dortmund lijkt te vertrekken) én Jurriën Timber.

Kaapt Manchester United de Jurriën Timber-deal?

Volgens verschillende media heeft Arsenal inmiddels een officieel bod uitgebracht op de laatstgenoemde speler van de Amsterdammers van ongeveer 35 miljoen euro. De nummer drie van de Eredivisie van het afgelopen seizoen zou deze bieding echter linea recta naar de prullenmand hebben verwezen, omdat de hoge heren in de Johan Cruijff ArenA liefst zestig miljoen willen verdienen met de verkoop van Timber.

De verwachting is dat The Gunners binnenkort terugkomen met een verbeterde aanbieding, maar of de beide partijen elkaar ook kunnen vinden… Het verschil tussen vraag en aanbod is nogal groot, al zou de hoofdrolspeler in dit verhaal zelf wél openstaan voor een verhuizing naar het Emirates Stadium. Hij ziet naar verluidt wel wat in het project dat trainer Mikel Arteta op poten heeft gezet.

Bayern München en Erik ten Hag

Ook Bayern München wordt aan Timber gelinkt, al is het een publiek geheim dat Der Rekordmeister eveneens bezig is met Napoli-gigant Min-Jae Kim… En twee nieuwe centrumverdediger in de Allianz Arena is misschien wat veel van het goede. In Engeland is echter de verwachting dat Manchester United nog tussenbeide komt. The Red Devils waren een jaartje geleden immers al in de markt voor de international van het Nederlands elftal, die toen ‘nee’ zei tegen de Premier League-grootmacht. Oefenmeester Erik ten Hag is echter een fan van de kwaliteiten van Timber en zou zich nog in de strijd kunnen gaan mengen.

Welke club moet hij kiezen?

  • Arsenal
  • Bayern
  • United
6192+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie