‘Ajax-leiding onthult absolute prioriteit’

Foto: ‘Ajax-leiding onthult absolute prioriteit’

Er staat de komende maanden een heleboel te gebeuren bij Ajax. Volgens clubwatcher Mike Verweij heeft het aantrekken van een nieuwe hoofdtrainer echter de prioriteit in de Johan Cruijff ArenA.

In de voetbalpodcast van De Telegraaf stelt Verweij: “Ajax zal eerst moeten bepalen dat Alfred Schreuder de nieuwe trainer wordt. Dan zal er pas over de invulling van posities gesproken gaan worden. Ik heb nog steeds geen andere geluiden gehoord, dus ik ga er nog steeds vanuit dat hij op poleposition ligt.”

Timber en Bergwijn in de wachtkamer 

Andere zaken hebben op dit moment een lagere prioriteit, waaronder de contractverlenging van Jurriën Timber. “Die zullen opgepakt worden als Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar zich niet meer op de trainer en andere zaken hoeven te richten. Hij staat nog twee jaar onder contract, maar op dit moment is er nog geen nieuws over.”

Ook de komst van Tottenham Hotspur-aanvaller Steven Bergwijn staat op een laag pitje. “Die deur is nooit dicht geweest”, reageert Verweij.”Er is afgelopen winterperiode gesproken en sindsdien is er altijd een beetje feeling gehouden met die jongen. Dat hij weg moet bij Spurs staat als een paal boven water. Er is hem afgelopen winter van alles beloofd. Hij zou gaan spelen, maar ik geloof dat hij sindsdien bij elkaar nog geen hele wedstrijd heeft gespeeld.”

TIP: Eindigt AZ-Ajax gelijk? De odd is 4.00!

Is Schreuder de juiste man voor Ajax?

  • Ja
  • Nee
635+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie