‘Ajax laat talentvolle aanvaller terugkeren naar Denemarken’

Foto: ‘Ajax laat talentvolle aanvaller terugkeren naar Denemarken’

Ajax ziet Jeppe Kjær mogelijk terugkeren naar Denemarken. De aanvaller werd gezien als groot talent, maar heeft de verwachtingen in Amsterdam niet in kunnen lossen. Het Deense talent kwam over van AC Horsens, dat nu de aanvaller weer terug wil halen.

Het Deense Horsens Folkeblad meldt dat ook FC Nordsjælland aast op de komst van Kjær. Ajax zou bereid zijn om mee te werken aan een vertrek van de Deen, maar wil wel een deel van de investering weer terugverdienen. AC Horsens hoopt de aanvaller echter in de zomer van 2023 transfervrij over te kunnen nemen als zijn contract afloopt.

“Eigenlijk kan ik nog niet veel zeggen over Jeppe Kjær, alleen al omdat we nog geen contact met hem mogen opnemen. Dat kan alleen in het nieuwe jaar, als zijn contract bij Ajax nog minder dan een half jaar loopt en we dan kunnen praten over een transfervrij vertrek”, zegt sportief directeur Niels Erik Søndergård van AC Horsens.

Jong Ajax

AC Horsens lijkt volgens het Deense medium niet van plan om een transfersom op tafel te gaan leggen voor Kjær en wacht daardoor tot het nieuwe jaar als de mogelijkheid zich voordoet om de aanvaller transfervrij over te nemen. Kjær kreeg in Amsterdam slechts nog maar enkele speelminuten bij Jong Ajax en lijkt niet in de plannen voor te komen.

Søndergård stelt dat Kjær altijd welkom is bij AC Horsens. “We zijn altijd bereid een groot talent te verwelkomen dat in het buitenland is geweest en zijn carrière weer op gang wil brengen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij als voormalig werkgever Kjær graag weer terug willen halen.”

Moet Ajax Kjær transfervrij laten vertrekken?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, nog een transfersom voor vangen in de winterse transferperiode
1053+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie