Beenhakker kraakt Antony-transfer: ‘Verdient geen schoonheidsprijs’

Foto: Beenhakker kraakt Antony-transfer: ‘Verdient geen schoonheidsprijs’

Leo Beenhakker snapt niet dat Manchester United zoveel geld wil betalen voor de komst van Antony. De oud-trainer van onder meer Ajax en Feyenoord is van mening dat Antony, ondanks het prijskaartje van honderd miljoen, niet direct het verschil gaat maken. 

Tegenover Het Parool zegt Beenhakker dat de hele situatie rondom Antony niet de schoonheidsprijs verdient. “Natuurlijk kan Ajax geen nee zeggen tegen zo’n extreem bedrag. Ik vind het nog knap dat ze hun poot zo lang stijf hebben gehouden.” Maar volgens Beenhakker maakt één speler een ploeg niet direct kampioen. “Als de keeper een keer vergeet zijn handschoenen aan te trekken en er glibbert een bal tussen zijn vingers door, sta je met z’n allen met lege handen. Oók de man van 100 miljoen.”

Absurde bedragen

Beenhakker vindt het absurd dat clubs bereid zijn om exorbitante transferbedragen te betalen. “Maar goed, we vinden het allemaal absurd wat er gebeurt, en toch zijn er in dat flinterdunne topje van de voetbalijsberg een paar mensen die het volstrekt normaal vinden om dergelijke bedragen voor een voetballer te betalen. Het enige dat ik kan zeggen tegen Antony is: veel plezier.”

TIP: Pakt Manchester United de derde zege op rij tegen Leicester City? De odd is 2.10!

Moet er een transferlimiet komen voor het betalen van transfersommen?

  • Ja, daar wordt het voetbal ook eerlijker van
  • Nee, dat is gewoon marktwerking
295+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie