Juventus en Atlético uitstekend uit startblokken

Juventus is maandagavond voortreffelijk begonnen aan het nieuwe Serie A-seizoen. Sassuolo werd in Turijn met 3-0 opzij gezet door De Oude Dame.

Ángel Di María maakte tegen Sassuolo zijn officiële Juventus-debuut. De van Paris Saint-Germain afkomstige Argentijn bewees meteen zijn waarde voor de Italiaanse topclub. Na ruim 25 minuten vlieg zijn ietwat fortuinlijke boogbal over doelman Andrea Consigli heen: 1-0.

Juventus, de mogelijke nieuwe club van Memphis Depay, verdubbelde de score via een benutte penalty van Dusan Vlahovic. Zes minuten na rust werkte de spits ook de 3-0 tegen de touwen.

La Liga: Atlético Madrid maakt indruk

Atlético Madrid heeft eerder op de avond geen fout gemaakt in de Spaanse competitie. De formatie van Diego Simeone wist Getafe een duidelijke nederlaag toe te brengen: 0-3.

Álvaro Morata maakte zijn officiële rentree in Atlético-shirt en op aangeven van João Félix schoot hij de 0-1 tegen de touwen. Een half uur voor tijd herhaalde het duo dat recept. Invaller Antoine Griezmann eiste het slotakkoord op.

TIP: Wint Juventus van Sampdoria? Win 1,62 keer je inleg via Unibet!