Slot: “Dat is niet hoe ik bij Feyenoord werk”

Foto: Slot: “Dat is niet hoe ik bij Feyenoord werk”

Arne Slot zag deze zomer al een heleboel spelers vertrekken bij Feyenoord. Marcos Senesi (AFC Bournemouth) en Fredrik Aursnes (Benfica) lijken ook in dat rijtje te belanden, maar trainer Arne Slot weigert in te grijpen.

“Ervoor gaan liggen is niet hoe ik bij Feyenoord werk”, verklaarde Slot tegenover ESPN. “We overleggen en ik geef mijn mening. Dan geef ik aan hoe belangrijk Aursnes is voor het elftal. Daar hoef ik mensen niet uitvoerig van te overtuigen, want als je ons vorig jaar hebt zien spelen – en vandaag ook weer – dan zie je dat. Ik vind hem belangrijk voor ons elftal, en de club moet altijd bepalen of ze genoegen nemen met het bedrag dat andere clubs willen betalen.”

Slot benadrukt dat er ten opzichte van het begin van de transferwindow een andere situatie is ontstaan. “Ik denk dat het helder is dat de economische noodzaak minder extreem is dan twee maanden geleden. Het is voor elke Feyenoord-supporter geweldig nieuws wat er deze transferzomer gebeurd is. Als dat niet was gebeurd, hadden we echt wel een probleem gehad.”

“Met afschrijvingen die we op transfers hebben gehad al jarenlang geen grote verkopen was dit bittere noodzaak. Zoveel transfers is dan extra mooi. Dan is het uiteraard zo dat het voor een club die nu nog een speler van ons wil halen, niet helpt dat wij al zoveel geld hebben binnengehaald”, aldus Slot. 

TIP: Feyenoord landskampioen? Win twaalf keer je inleg via Unibet!

Doet hij daar verstandig aan?

  • Ja
  • Nee
129+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie