Tagliafico gaat los over Ajax-fans

Foto: Tagliafico gaat los over Ajax-fans

Na meerdere transferperiodes vol met wensen heeft Nicolas Tagliafico zijn overgang naar een Europese topcompetitie eindelijk te pakken. De Argentijnse linksback tekende een contract dat hem tot 2025 speler van Olympique Lyon maakt. De Argentijn was populair bij de fans van de Amsterdammers, maar dat gevoel was zeker wederzijds. 

Bij Ajax groeide de Argentijnse mannetjesputter uit tot de grote publiekslieveling in de Johan Cruijff ArenA. Zijn tomeloze inzet, felheid en aanvallende impulsen werden meer dan gewaardeerd door de toeschouwers in de Johan Cruijff ArenA. 

Op Instagram staat de Argentijns international nog één keer stil bij zijn periode in Amsterdam. “‘Het is ongelooflijk om te bedenken dat het 4,5 jaar geleden is dat ik naar Ajax kwam”, blikt hij terug. “Ik wist dat ik naar een historische en één van de grootste clubs ter wereld ging, maar ik had niet gedacht dat ik me hier uiteindelijk thuis zou voelen. Ik heb altijd begrepen dat 100% geven de enige optie was en ik probeerde alles te geven op het veld.”

Ajax

Tagliafico was niet alleen populair bij het publiek. Die liefde was wederzijds. “We hebben genoten van alle onvergetelijke momenten die voor altijd in mijn hart zullen blijven, net zoals alle trofeeën die we hebben gewonnen en de feesten met onze fans.”

Naast de technische staff, zijn medespelers en de rest van de mensen bij Ajax, heeft Tagliafico nog mooie woorden over voor de steun die hij ontving van de Ajax-aanhang de afgelopen jaren. “Een speciale dank aan de fans, die me geweldige steun hebben geboden, zowel op als buiten het veld. De Johan Cruijff ArenA zal voor altijd een hele speciale plek voor mij zijn. Hoewel het tijd is om afscheid te nemen, zal ik al die steun nooit vergeten. Het is een geweldig hoofdstuk geweest, bedankt allemaal!”

Wint Ajax van Fortuna? Dan win jij 1.17x je inzet!


Ajax gaat Tagliafico missen

  • Denk het wel
  • Denk het niet
391+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie