‘Feyenoord slachtoffer van carrousel’

Foto: ‘Feyenoord slachtoffer van carrousel’

In de Italiaanse Serie A wordt er momenteel gegoocheld met verdedigers en het zou zomaar eens zo kunnen zijn dat Feyenoord daar het slachtoffer van wordt. Marcos Senesi heeft namelijk een aanbidder uit het laarsvormige land.

Kalidou Koulibaly heeft nog een contract voor één jaar bij Napoli en dat wil hij niet verlengen. Vermoedelijk wordt de bikkelharde centrumverdediger daarom verkocht aan zijn werkgever en naar verluidt heeft Juventus wel interesse in een dealtje, mocht Matthijs de Ligt verkocht worden aan Chelsea of Bayern München. Koulibaly kost volgens de laatste geluiden uit Italië zo’n veertig miljoen euro, maar daar zou De Oude Dame niet van geschrokken zijn… 

Vervolgens moet Napoli natuurlijk op zoek naar een vervanger en wat dat betreft komt de naam van Nikola Milenkovic van Fiorentina vaak bovendrijven. De 24-jarige Serviër staat namelijk ook al in de belangstelling van Internazionale, dat hoogstwaarschijnlijk te dealen krijgt met een vertrek van Milan Skriniar, die momenteel onderhandelt met Paris Saint-Germain.

Kiest Milenkovic voor een verhuizing naar het Giuseppe Meazza, dan klopt Napoli mogelijk aan in De Kuip. Volgens Il Corriere dello Sport is Senesi namelijk de tweede naam op de shortlist van de Serie A-topclub. Voor Feyenoord zou het een hard gelag zijn als ook de Argentijn het hazenpad kiest, want de Rotterdammers hebben Tyrell Malacia (Manchester United) en Luis Sinisterra (Leeds United) al uitgezwaaid.

Slot

Oefenmeester Arne Slot vertelde onlangs: “We kunnen intern wel zeggen: we verkopen twee spelers en de rest houden we intact. Maar als er dan vervolgens voor drie, vier en vijf megabedragen worden geboden… Maar dat is dan de enige reden. De conclusie na vorig jaar, was dat we graag de boel bij elkaar wilden houden. Alleen wisten we dat het een utopie zou zijn, want de club moet ook verkopen, dat hoort. Maar we móéten wel breder worden. We kunnen alleen maar hopen dat we qua fitheid net zo’n seizoen gaan krijgen, de garantie heb je nooit.”

TIP: Verdien 8 keer je inleg als Feyenoord kampioen wordt!

Gaat Senesi weg?

  • Ja
  • Nee
211+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie