‘RKC pikt aanvaller op in Heerenveen’

Foto: ‘RKC pikt aanvaller op in Heerenveen’

Het lijkt erop dat sc Heerenveen deze zomer al weer afscheid gaat nemen van Filip Stevanovic. De Serviër werd in principe voor nog een seizoen gehuurd van Manchester City, maar na een teleurstellende eerste helft van de samenwerking nadert een vroegtijdige breuk.

De negentienjarige Stevanovic kwam in totaal 21 keer in actie voor Heerenveen, waarvan tien maal als basisspeler, maar maakte in zijn speeltijd eigenlijk geen moment echt indruk. De verwachtingen waren hoog, aangezien City nog bijna negen miljoen aan Partizan had betaald, maar de flankspeler kon het niet waarmaken in Friesland.

Volgens Voetbal International ‘is er bij een tussentijdse evaluatie besloten om af te zien van het tweede huurjaar’. RKC NU claimt te weten dat RKC hem nu graag wil gaan huren van de Engelse landskampioen. Vorige zomer waagde RKC ook al een poging bij Stevanovic, maar toen koos hij nog voor Heerenveen.

Mika Biereth

Naast Stevanovic willen de Waalwijkers ook Mika Biereth binnenhalen. Over hem schrijft de genoemde fansite: “Biereth is een negentienjarige Deense spits, die onder contract staat bij Arsenal en uit komt voor het U23 team. In het afgelopen seizoen speelde Biereth in totaal 26 wedstrijden, waarin hij twaalf keer scoorde en vijf assists gaf. De spits zou een opvolger van Odgaard kunnen worden, want ook Biereth zou voor een jaar gehuurd moeten worden.”

TIP: Wedden op voetbalduels? Waag je gok via Circus en pak €250 bonus!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Mika Biereth (@mikabiereth)

Zou Stevanovic een goede aanwinst zijn voor RKC?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
39+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie