‘Robin van Persie wordt hoofdtrainer’

Foto: ‘Robin van Persie wordt hoofdtrainer’

Oefenmeester Arne Slot van Feyenoord lijkt in de aankomende zomer naar het ‘grote’ Liverpool te vertrekken en op Varkenoord loopt er een mogelijke vervanger rond: Robin van Persie. Volgens De Telegraaf is de verwachting echter dat ook de voormalige Oranje-international Rotterdam-Zuid achter zich laat…

‘Robin van Persie naar sc Heerenveen’

Het dagblad schrijft in een stuk over de toekomst van de huidige Feyenoord-coach: “In de eigen gelederen heeft Feyenoord achter Slot vanzelfsprekend Robin van Persie nog klaar staan, maar die heeft volgens ingewijden bij sc Heerenveen constructieve gesprekken gevoerd over de opvolging van de in Friesland vertrekkende trainer Kees van Wonderen.”

Het ‘project’ in het Abe Lenstra Stadion past gewoonweg wat beter bij de oud-spits van onder meer Arsenal en Manchester United: “In Heerenveen kan Van Persie in alle rust, zo is het idee, groeien als hoofdtrainer. De man die op dit moment bezig is met de afronding van de cursus coach betaald voetbal wordt voor de lange termijn gezien als een ideale hoofdcoach van Feyenoord, maar de ex-international wil eerst nog een tussenstap maken.”

Feyenoord Onder-21

Dat kan overigens óók op Varkenoord, maar het is niet de verwachting dat dat doorgaat… “Bij Feyenoord kan hij het elftal onder 21 jaar onder zijn hoede krijgen, maar besprekingen tussen Feyenoord en de oud-speler hebben niet geleid tot een contract als coach bij dat team. sc Heerenveen wil een trainer hebben die een zeer aanvallende speelstijl nastreeft en dat is bij Van Persie zeker het geval. Zo coacht hij nu ook het elftal onder 18 jaar in de Feyenoord Academy.”

Heerenveen of Feyenoord 1?

  • Heerenveen
  • Feyenoord 1
1159+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie