Nóg meer Nations League (Oranje-Polen) op Circus!

Foto: Nóg meer Nations League (Oranje-Polen) op Circus!

De Nations League dendert voort, met ook in het weekend een aantal interessante duels. Het Nederlands elftal speelt bijvoorbeeld in de Rotterdamse Kuip tegen Polen, maar er staat ook een herhaling van de EK-finale van 2021 op het programma: Engeland tegen Italië! In samenwerking met bookmaker Circus doet SoccerNews.nl wederom de nodige voorspellingen!

Oranje in De Kuip

Te beginnen bij Oranje, dat het dus in Rotterdam-Zuid opneemt tegen Polen. Robert Lewandowski en co gingen eerder nog met 6-1 onderuit tegen België, waar Oranje juist met 1-4 van de Rode Duivels won. Dat is dus duidelijk: het wordt 10-2 tegen de Polen…

Dat is natuurlijk niet realistisch, maar de verwachting is in ieder geval dat bondscoach Louis van Gaal weer voor zijn A-team kiest, in tegenstelling tot het B-team dat afgelopen woensdagavond het veld van het Cardiff City Stadium betrad tegen Wales (1-2 winst). Het zóú dus best eens een walk-over kunnen worden: een overwinning met meer dan één doelpunt verschil (2.03), meer dan twee (3.60), meer dan drie (7.45)… meer dan vier (16.00)? Meer dan vijf (30.00)? Te veel optimisme kan natuurlijk ook.


Bovendien verwacht onze huisanalist Aad de Mos een tegendoelpuntje van de Polen: “Jazeker, omdat Oranje aan gaat vallen.” Met die voorspelling kun jij je inleg verdubbelen! De oud-trainer is overigens wel onder de indruk van Memphis Depay: “Als je zo vaak scoort, je bent nog zo jong… Er zal nog wel een vrachtwagen goals bij komen, dus dan doe het wel goed in het voetbal dat veranderd is, moeilijker geworden is. Dus ik neem mijn petje af voor hem!” Stijgt Memphis op zaterdagavond op de topscorerslijst? De odd voor een goaltje van de FC Barcelona-aanvaller is 1.99. Heb jij meer vertrouwen in Steven Bergwijn? De quotering stijgt naar 2.85!

Andere duels

Natuurlijk worden er ook een hele hoop andere Nations League-duels afgewerkt, zoals bijvoorbeeld… een herhaling van de finale van het voorbije Europees kampioenschap! Op 11 juli 2021 waren de Azzurri te sterk voor The Three Lions na strafschoppen, maar sindsdien hebben de Italianen amper nog iets laten zien. Ze hebben zich bijvoorbeeld niet geplaatst voor het WK in Qatar!

Engeland is dan ook de grote favoriet om te winnen (1.79) en Italië is de underdog (4.85). De quotering voor een gelijkspel in het Wembley Stadium is 3.65! Nemen The Three Lions wraak voor de verloren EK-finale? Bijvoorbeeld door met 3-0 te winnen? 13 keer je inzet!

Andere interessante wedstrijden zijn bijvoorbeeld Denemarken-Kroatië (1.88 voor de Denen, 3.55 voor een remise, 4.45 voor de Kroaten), Oostenrijk-Frankrijk (4.90, 3.85, 1.73), Wales-België (3.95, 3.75, 1.91), Spanje-Tsjechië (1.34, 5.30, 9.25) en Zwitserland-Portugal (3.50, 3.55, 2.11).


Circus is in het Nederlandse wedlandschap een new kid on the block. Maar vergis je niet: achter de schermen beschikt men bij deze bookmaker over een schat aan ervaring! Inmiddels heeft Circus zich vergewist van een goklicentie en dat betekent dat we het platform aan dit wedkantoor aan de tand mogen voelen. Dat hoef je SoccerNews.nl geen twee keer te zeggen, natuurlijk: je kunt onze review hier lezen! Circus heeft ook een mooie welkomstbonus voor je in de aanbieding, van maximaal €250. Grijp je kans hier! 

De in dit artikel weergegeven odds kunnen veranderen. Check de quoteringen alsjeblieft vóórdat je inzet, bij welke bookmaker dan ook.

Gaat Oranje winnen?

  • Sowieso
  • Nou…
32+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie