‘Ten Hag heeft topaankopen bijna binnen’

Foto: ‘Ten Hag heeft topaankopen bijna binnen’

Volgens het medium Mirror heeft oefenmeester Erik ten Hag zijn eerste twee grote aankopen al bijna binnen bij Manchester United. Daaronder overigens géén Nederlanders of spelers uit de Eredivisie, met wie de Tukker veelvuldig in verband gebracht wordt.

Darwin Núñez van SL Benfica en Pau Torres van Villarreal zouden zich namelijk eerst een weg naar Old Trafford begeven. Overigens gaat dit tweetal The Red Devils flink wat geld kosten, want de Uruguayaan (die in de Champions League nog scoorde tegen Ajax) mag het Estádio da Luz naar verluidt alleen verlaten voor méér dan honderd miljoen euro. Torres kost ook een flinke duit, maar wel een stuk minder dan Núñez: 55 miljoen euro conform de vertrekclausule in zijn contract bij Villarreal.

Het is natuurlijk de grote vraag wat dit met het transferbudget van United doet. The Red Devils worden óók in verband gebracht met Ajax-centrumverdediger Jurriën Timber, maar de Oranje-international kost natuurlijk ook geen appel en een ei.

Daley Blind liet gisteren over zijn jonge ploeggenoot weten: “Hij is ontzettend belangrijk bij ons. Wat hij vanaf het begin laat zien is ongelooflijk. Natuurlijk hoop ik als ploeggenoot dat hij nog een jaartje bij ons blijft, maar ik kan daar geen invloed op uitoefenen. Ik kan alleen maar zeggen dat Ajax zijn best moet doen om hem te houden. Hij is vanaf het begin altijd stoïcijns geweest, werkt hard en klaagt nooit. Een goede jongen die altijd beter wil worden. Zo is het wel genoeg, denk ik.”

TIP: Verdien 3.60 keer je inleg als Oranje gelijkspeelt tegen Polen! En vergeet de vette welkomstbonus bij Circus niet!

Goede aankopen?

  • Zeker
  • Mwah
461+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie