Lang bevestigt welke drie clubs interesse in hem hebben

Foto: Lang bevestigt welke drie clubs interesse in hem hebben

Noa Lang heeft niet het beste seizoen achter de rug bij Club Brugge. Toch gaat de Belgisch kampioen er vanuit dat de 22-jarige aanvaller een transfer zal maken.

Lang bevestigde woensdag in Het Laatste Nieuws nogmaals dat hij niet van plan is om volgend seizoen nog voor Club Brugge te spelen. Hij speelt ook open kaart over de interesse van een aantal teams die de voorbije maanden al genoemd werden. Zo bevestigt hij dat Leeds United vorige zomer hard aan zijn mouw trok. Zij brachten drie keer een bod uit en zaten ook met Lang zelf aan tafel. 

Het kwam echter niet tot een transfer, waarop in januari Arsenal kwam aankloppen. The Gunners wilden hem in het slot van de transferperiode nog huren om het vertrek van Pierre-Emerick Aubameyang naar FC Barcelona op te vangen, maar dat zagen de Belgen logischerwijs niet zitten. De laatste weken is er dan weer vooral sprake van AC Milan. Hij ontkent niet dat er met de Italiaanse kampioen geflirt wordt, maar van een akkoord is volgens Lang nog zeker geen sprake. 

Koffiedik kijken

Voorlopig blijft het daardoor afwachten waar de toekomst van Lang zal liggen. Geïnteresseerde clubs zullen immers ook nog een akkoord moeten vinden met Club, dat de lat hoog legt. In januari was zelfs nog sprake van een vraagprijs van veertig miljoen euro. Lang hoopt echter dat hij deze zomer voor 25 à 30 miljoen kan vertrekken. We zullen zien wie een dergelijk bedrag wil en kan betalen…

TIP: Een oranje-goal van Lang tegen België levert 4.85x je inleg op. Grijp nu €250 bonus bij Circus!

Kan Lang mee in de top?

  • Ja, blijft een geweldige voetballer
  • Nee, zeker niet
294+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie