‘Ajax-nachtmerrie wordt werkelijkheid’

Foto: ‘Ajax-nachtmerrie wordt werkelijkheid’

Het zou een behoorlijk harde klap zijn voor Ajax als Jurriën Timber in de aankomende zomer naar Manchester United transfereert. De Telegraaf-journalist Marcel van der Kraan denkt dat dit sowieso gaat gebeuren: hij is er zeker van.

In een video van talkSPORT vertelt de verslaggever: “Soms heb je het idee dat Ajax zijn spelers te vroeg kwijtraakt, en ik denk dat dat nu weer gaat gebeuren met Timber. Hij moet er wel voor oppassen dat hij eerst zal moeten wennen, wat we ook bij Donny van de Beek zagen. Het kost nou eenmaal wat tijd om aan de Premier League te wennen.”

Dat weet de nieuwe United-coach Erik ten Hag natuurlijk ook wel: “Misschien is het wel goed dat hij Timber nu in wil lijven en ik verwacht dat dat ook gaat lukken. Hij (Timber, red.) heeft vandaag gezegd: ik moet er nog even over nadenken, want bij Ajax-kan ik Champions League-voetbal spelen… Maar dat is politiek correct geneuzel. Hij heeft al lang een beslissing genomen: hij gaat met Ten Hag mee!”

“100 procent”

De jonge Ajacied vertelde gisteren over een eventueel langer verblijf in de Johan Cruijff ArenA: “Natuurlijk kan ik me daar nog verder ontwikkelen. Dat weet ik 100 procent zeker. Ik heb niet het gevoel dat ik klaar ben bij de club. Maar bij andere clubs kan ik me ook ontwikkelen.”

“Uiteindelijk zal mijn gevoel de doorslag geven”, vervolgde de Oranje-international, die zich opmaakt voor een reeks interlands. “Het plaatje moet kloppen. Je kan wel naar een grote club gaan. Maar als je daar niet gaat spelen, dan kan je beter bij Ajax blijven. En Ajax is ook een grote club. We voetballen in de Champions League en ik speel daar samen met de beste spelers van Nederland. Dat is niet niks.”

TIP: Verdien 3 keer je inleg als Oranje van België wint!

Gaat Timber weg?

  • 100 procent
  • Nee
243+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie