Letsch twijfelt over Vitesse-toekomst: ‘Geen trek in overgangsjaar’

Foto: Letsch twijfelt over Vitesse-toekomst: ‘Geen trek in overgangsjaar’

Vitesse kreeg zondag met de 6-1 nederlaag tegen AZ een flinke oorwassing, waardoor het goede seizoen enigszins in mineur eindigde. Het is echter nog maar de vraag of de Arnhemmers komend seizoen ook weer in de subtop van de Eredivisie kunnen meedraaien. Veel spelers vertrekken komende zomer bij Vitesse en ook trainer Thomas Letsch twijfelt over zijn toekomst bij de Arnhemmers.

De Duitse oefenmeester constateerde na afloop van het duel dat er veel staat te gebeuren in Arnhem de komende zomer. “Wat we de afgelopen twee jaar hebben opgebouwd, valt behoorlijk uit elkaar”, tekent De Telegraaf op uit de mond van Letsch. “Er gaan veel spelers weg en tot nu toe zijn er nog geen nieuwe spelers.” 

Letsch twijfelt over toekomst

Vitesse ziet komende zomer een flink aantal sterkhouders vertrekken en Letsch wil dan ook snel om tafel met technisch directeur Benjamin Schmedes. “Voor mij geldt dat ik perspectief wil zien. We hebben te maken met de wisseling van eigenaar. Dat gaat nog wel een tijdje duren. Het gaat erom dat we ruimte krijgen om in actie te komen. Dat we nieuwe spelers kunnen gaan halen. Omdat we een nieuw elftal moeten opbouwen, hebben we daarvoor ook tijd nodig.” 

Letsch heeft echter geen trek in een overgangsjaar en houdt dan ook een slag om de arm of hij nog wel aanblijft. “Als dat het wordt, dan ben ik daarvoor de verkeerde persoon. Dat ga ik niet doen. Ik heb hier twee seizoenen iets opgebouwd en ga zeker geen overgangsjaar doen. Als de vereniging het doel heeft een overgangsjaar in te gelasten, dan moeten ze ondanks mijn doorlopende contract niet bij mij zijn.”

TIP: Wint Nederland van België? De odd is 3.05!

Moet Vitesse Letsch zien te houden?

  • Ja
  • Nee
58+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie