‘Knaltransfer Haaland: weeksalaris van 600.000 euro’

Foto: ‘Knaltransfer Haaland: weeksalaris van 600.000 euro’

Het begint er meer en meer op te lijken dat Erling Braut Haaland volgend seizoen niet meer bij Borussia Dortmund speelt. Volgens diverse media nadert Manchester City namelijk een persoonlijk akkoord met hem. Dat de Noor graag wil tekenen is niet zo gek, want hij zou in Engeland 600.000 euro per week (!) gaan verdienen.

Daarmee lost Haaland dan Kevin de Bruyne af als de grootverdiener van de Citizens. Volgens Sky Sports heeft City inmiddels besloten dat het de afkoopclausule van 75 miljoen euro in het Dortmund-contract van Haaland zal gaan lichten. Op die manier zullen Pep Guardiola en co andere grootmachten als Paris Saint-Germain en Real Madrid te snel af kunnen zijn.

Real sloeg immers nog altijd niet toe omdat Kylian Mbappé (PSG, transfervrij) de topprioriteit blijft. Bayern München haakte voor Haaland al af omdat het 75 miljoen teveel geld vindt.

Doelpuntenmachine

De Telegraaf schrijft nog over Haaland: “De doelpuntenproductie van de nog steeds maar 21-jarige Haaland is ongezien. Bij Dortmund zit hij aan 82 doelpunten in 85 wedstrijden, bij de Noorse nationale ploeg aan 15 goals in 17 wedstrijden. Een fenomenaal gemiddelde. Spijtig genoeg kon hij zich met Noorwegen niet kwalificeren voor het WK in Qatar.”

TIP: Ruim zes keer je inleg als Haaland met Dortmund van Bayern wint! Voor nieuwe gebruikers ligt 250 eu klaar

City is de juiste club voor Man City

  • Eens
  • Oneens
122+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie