Ofir Marciano reageert op wegvallen Bijlow

Foto: Ofir Marciano reageert op wegvallen Bijlow

Gisteren werd bekend dat Justin Bijlow er door een voetblessure wel weer even uit zal liggen. Hoewel de MRI-scan vandaag definitief uitsluitsel moet gaan bieden, is de kans erg groot dat zijn seizoen er zelfs al opzit. En dus moet reservedoelman Ofir Marciano plots aan de bak.

De Israëliër keepte al tegen PEC Zwolle afgelopen weekend (1-2 zege) en is klaar om zijn kans te grijpen, zo vertelt-ie vandaag in De Telegraaf. “Ik ben scherp, heb zondag (tegen PEC, red.) wéér een partij meegepakt en voel me topfit door alle pittige trainingen die ik samen met Justin en onze keeperstrainer Khalid Benlahsen al maanden deed.”

Samenwerken met Bijlow vindt Marciano ‘een feestje’. “Ik ben mede dankzij hen allebei nog elke dag beter aan het worden. Elke maand pakte ik een paar wedstrijden mee, dertien stuks nu in een half jaar. Zo is het toch leuk.” De routinier beseft zich wel degelijk dat hij niet zo populair zal worden als Bijlow bij Het Legioen, maar dat is zijn doel ook niet. “I compete with myself. Begrijp je? Ik ben er om Feyenoord te helpen en om mijzelf beter te maken. Ik ben blij dat ik al een bepaalde bijdrage heb mogen leveren.”

Niet bang aangelegd

Afgelopen weekend tegen PEC werd de wedstrijd overigens nog kort stilgelegd omdat Marciano een schram op zijn been overhield aan vuurwerk dat oor Zwolse fans het veld op werd gegooid. “De fans werden boos en gingen gooien. Bang van het vuurwerk? Nee, zo erg was het niet.” Zondag speelt Feyenoord tegen Ajax.

Houden Marciano en Feyenoord zondag de nul? Elf maal je inleg!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Ofir Marciano (@ofirmarci1)

Gaat Marciano zondag de nul houden?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
102+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie