Derksen fileert Messi en Neymar: “Twee luiaards”

Foto: Derksen fileert Messi en Neymar: “Twee luiaards”

De aanhang van Paris Saint-Germain floot zondag steraanvallers Lionel Messi en Neymar uit tijdens de wedstrijd tegen Girondins de Bordeaux. Johan Derksen en René van der Gijp kan de fans van de Parijzenaars wel begrijpen.

“Die Neymar en Messi hebben alleen verdedigend werk verricht onder Guardiola”, refereert Van der Gijp in Vandaag Inside aan diens FC Barcelona-periode. “En Neymar heeft op een gegeven besloten dat hij alleen nog maar wat doet met de bal en voor de rest niet meer meedoet. Die kleine (Messi, red.) loopt al vijf jaar te wandelen, maar als je er zestig inschiet vindt niemand het erg.”

Derksen is het niet helemaal eens met Van der Gijp. “Jawel. De mensen zitten zo elkaar in René, dat Neymar en Messi gewoon moeten werken voor hun geld”, stelt de oud-hoofdredacteur van Voetbal International. “Het zijn twee luiaards. Ik vond de laatste jaren al bij Barcelona met Messi, dat ze met balverlies met ze tienen speelden. Een jongen als Wijnaldum, wat een goede prof is, zit dan op de bank, omdat zo’n grote ster anderhalf uur mag wandelen.”

Naar verluidt wil PSG deze zomer af van Neymar. Messi is ook gelinkt aan een vertrek uit Parijs, maar volgens verschillende media heeft de Argentijn geen plannen in die richting. Het is momenteel erg onrustig rond de Franse topclub vanwege de pijnlijke Champions League-uitschakeling tegen Real Madrid.

Scoort Messi in Monaco? De odd is 1.90!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Eens met Derksen?

  • Ja
  • Nee
24+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie